We zijn met BlijvenGaan begonnen met het idee, om voor mensen in het comfort van een huiselijke setting, een avond te geven die voelt als een avondje uit eten in een restaurant. Met kwaliteit, creativiteit, passie en service worden de gasten verrast met een volledig geregelde avond. Van begin tot eind een feest.
BlijvenGaan is in 2021 begonnen als 2de baan van eigenaar Tom Overeem, destijds werkende bij Rode Peper en Basilicum als chef-kok. Dat jaar zijn er meermaals verzoeken ingediend om te koken op locatie voor groepen. Dit prikkelde het enthousiasme om nog gerichter een beleving te creëren en meer contact met de gasten te hebben.
Zo zijn er inmiddels ook opties voor borrelplanken met kleine hapjes, of buffetten, uiteraard naar de wensen van de gast.
De tijd staat nooit stil, en daarom kiezen wij om te BlijvenGaan. Blijven leren, blijven innoveren, blijven doorzetten en blijven leveren. Onze kwaliteit is hoog en onze smaak is goed.
We koken graag met de seizoenen mee, maar mochten er specifieke wensen zijn, horen we dit graag. We halen onze inspiratie graag uit landen met explosieve smaken zoals India, Japan, China of Mexico, maar ook bekendere smaken uit Frankrijk, Italië, Spanje of ons eigen Nederland zijn natuurlijk heerlijk!